MVDr. Podratzká Anna

Absolvovala na VFU v Brně v roce 1998. Poté pracovala na Veterinární klinice Jinonická, kde se specializovala na interní medicínu, hlavně kardiologii, endokrinologii, cytologii. Další zkušenosti získala na Veterinární klinice Sokolníky.  V letech 2006-2008 byla odborným konzultantem pro firmu Intervet, která je předním výrobcem veterinárních léčiv a vakcín (Nobivac). V letech 2010-2011 pracovala v nadstandardně vybavené ordinaci v Hovorčovicích.

Je členkou KVL a ČAVLMZ(Česká asociace veterinárních lékařů malých zvířat).

Má 3 děti a starší fenku křížence.

MVDr. Hokešová Tereza

Absolvovala na VFU v Brně v roce 2011. V průběhu studia získala praxi a zkušenosti na odborných stážích ve veterinární ordinaci MVDr. Nagyho Ľudovíta v Bohnicích, Veterinární klinice Kolmá Praha 9, Veterinární Klinice Jaggy Brno, Veterinární klinice Animal Clinic Bílá Hora a na zahraniční stáži v Maroku. Po ukončení studia byla na odborné praxi na Veterinární Klinice u MVDr. Čučky Jana na Kladně.

Je členkou KVL.

Má kočku a pejska z útulku, věnuje se jízdě na koni.

Votočková Kateřina, dipl. veterinární sestra

Absolvovala Střední veterinární školu v Hradci Králové v roce 1997. Hned poté nastoupila na Veterinární NON-STOP kliniku H+T na Chodově, kde pracovala až do roku 2001, kdy došlo k zániku kliniky z důvodu výstavby nové komerční zóny. Katka dále pracovala na klinice v Nuslích u MVDr. Hulverta. Po přesunu kliniky do nových prostor v Horních Roztylech zde pracovala s MVDr. Karlem Haislem. Od roku 2009 pracovala s MVDr. Haislem na současné adrese.

Má bohaté zkušenosti v ambulantní i intenzivní péči a jako sálová sestra, je také výživovým poradcem pro pejsky a kočičky.

Je členkou ČAVS (Česká asociace veterinárních sester) .

Má 3 děti a pejska křížence.